BSM = Bel en Signaalmachine

EB = Extra Bel

 

Nummercentrales (NRC): - Eindcentrale (EC)

- Wijkcentrale (WKC)

- HoofdWijKCentrale (HWKC)

 

VerkeersCentrales (VC): - HoofdWijkcentrale (HWKC)

- Knooppuntcentrale (KC)

- Districtscentrale (DC)

- OVerloopcentrale (OVLC)

- Internationale Centrale (INTC)

 

ARBI = Arbitrage

LF = Laag Frequent

PCM = Pulse Code Modulatie

 

LAAN = Lange-Afstandsnet

MAN = Middellange Afstandsnet

KAN = Korte Afstandsnet

LKAN = Landelijk Korte Afstandsnet

SKAN = Stedelijk Korte-Afstandsnet

LAN = Local Area Network

WAN = Wide Area Network

(D)KRV = (Directoraat) Kabel- en Radioverbindingen

 

sTEN Logo

U kunt via het onderstaande e-mailadres contact met ons opnemen:

inf...@telecomerfgoed.nl

Klik op het e-mailadres hierboven en vul de code in om het volledige e-mailadres zichtbaar te maken.

 

sTEN

Biezendijk 5

3412 KB Lopikerkapel

De sTEN geeft een aantal malen per jaar een Nieuwsbrief uit met actueel nieuws over de sTEN en het historisch telecommunicatie erfgoed in Nederland. Deze nieuwsbrief wordt in pdf formaat per e-mail verzonden aan de abonnees. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Meld u dan nu via Contact opnemen met sTEN aan voor onze Nieuwsbrief.

Wilt u alle Nieuwsbrieven inzien? Via de link Nieuwsbrieven Archief komt u in het archief van de nieuwsbrieven.

De stichting Telecommunicatie Erfgoed Nederland  (sTEN) is de eigenaar van deze website. De site van de sTEN is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mochten er desondanks in deze website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen, dan valt dit buiten de verantwoordelijkheid van de sTEN. De sTEN aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van deze site door derden is in strijd met de auteurswet en andere toepasselijke wetten en regelingen. Het gebruik van gegevens, afbeeldingen en/of bestanden is alleen toegestaan na toestemming vooraf van de sTEN en na duidelijke bronvermelding.

De redactie van de website "telecomerfgoed.nl" en van de sTEN Nieuwsbrief spant zich tot het uiterste in, om de voorwaarden voor het gebruik van de teksten en afbeeldingen met alle rechthebbenden overeen te komen. Soms lukt dit niet, doordat de verblijfplaats van één of meer rechthebbenden of erfgenamen door ons niet kon worden achterhaald. Wanneer iemand meent enig recht te kunnen doen gelden op teksten of afbeeldingen van de website "telecomerfgoed.nl" of de in de sTEN Nieuwsbrief gepubliceerde teksten of afbeeldingen, dan verzoeken wij dit te melden via de website van de sTEN: www.telecomerfgoed.nl.

 

Gezien het culturele, maatschappelijke en non-profit-doel van de sTEN zal het helaas doorgaans niet mogelijk zijn, een vergoeding te betalen voor het publiceren en raadplegen van beschikbaar gesteld materiaal. De redactie aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor misbruik van de inhoud of voor rechten of aanspraken die uit het gebruik van de Nieuwsbrief voortvloeien. 

Visitors Counter

138632
VandaagVandaag6
GisterenGisteren82
Deze  WeekDeze Week242
Deze MaandDeze Maand1432
Alle DagenAlle Dagen138632

Laatste Nieuws

Seminar 2017 bij Stichting CDV&T in Duivendrecht

Op zaterdag 25 november houdt de Stichting Centrum voor Duitse Verbindings- en Aanverwante Technologieën 1920-1945  een Seminar. Dit keer met een  over het Nachtfee systeem

Van 10 tot 17 uur is iedereen welkom in de Kloosterstraat 25 in Duivendrecht.

Zoals altijd is er weer een fraaie brochure  met de gegevens....

Lees meer...

Omroep Zender Museum tijdens de Nationale Museumweek

Tijdens de nationale museumweek zal op 16 en 17 april 2016 het museum geopend zijn. Van 10.00  tot 16.00 uur kan men zonder afspraak het museum bezoeken.
Op beide dagen wordt  aandacht gegeven aan het thema: 

"Het wordt steeds stiller op de middengolf".

Lees meer...

Mei 2013

De sTEN brengt iedereen graag op de hoogte van de lopende activiteiten. Daarom brengt de sTEN regelmatig een Nieuwsbrief uit.

Lees meer...